Mantrailing

KAKO SE PRIDRUŽITE NAŠIM TRENINGOM?

Kljub temu, da se naši Tequila in Pink že ponašata z najdbami pogrešane osebe, vam bomo to disciplino z veseljem predstavili kot hobi program. Gre namreč za odlično zabavo, v kateri bo užival tako vaš kosmatinec kot tudi vi. Iz treninga v trening do najdbe skrite osebe vodi več metrov, križišč in različnih motenj, najdba pa je nagrajena s slastnimi nagradami in zabavno igro. Zveni mikavno? In če vam povemo še, da boste domov pripeljali čudovito utrujenega psa? Skoraj smo že prepričani, da se vidimo na naslednjem treningu. ;) Redni treningi potekajo v Ljubljani, Kranju, Mariboru in Kopru.

Za udeležbo je POMEMBNO: da je vaš pes zdrav; da je vajen čakanja v avtomobilu (najbolje v boksu). Ko kuža bo na vrsti za iskanje, boste namreč prav vi zaigrali vlogo skrite osebe; da na trening prinesete slastne nagrade in najljubšo igračo.

Na prvi trening lahko pridete že z mladičkom. Za udeležbo niso potrebni predhodni tečaji poslušnosti.

Za prijavo nas kontaktirajte na mantrailing.si@gmail.com. Navedite želeni kraj obiska in posredovali vam bomo Doodle koledar, kjer se boste vpisali v želene termine.